Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandık taşımak

Rüyada sandık taşımak

Rüyada sandık taşımak sıkıntılarını atlatacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yeni kararlar alınacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, neşesini kaçıracağına inanılır.

Rüyada sandık taşımak gördüyseniz:

  • Eşinizin, sevgilinizin ya da aile büyüklerinizin sizi çok memnun edebilecek bazı yaklaşımlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sandık taşımak her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sandıkta yılan görmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, hem yeni yerler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara sandık görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, hayatından razı geleceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi çeyiz sandığını görmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, isteklerinize kavuşacağınıza, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına delalet eder.

Rüyada sandıkla altın görmek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, çok büyük adımlar atacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada sandık içinde para görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına işarettir.

Rüyada boyacı sandığı görmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, hayatın düzene gireceğine işarettir.

Rüyada sandık kilitlemek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, terfi alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments