Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandıkla altın görmek

Rüyada sandıkla altın görmek

Rüyada sandıkla altın görmek adaletin geleceğine, elinin darda kalmayacağına, zorluğa düşeceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, ticaretin büyüyeceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine yorulur.

Rüyada sandıkla altın gördüyseniz:

  • Sezgilerinizin öne çıkması işinize yarayabilir.

Rüyada sandıkta altın bulmak harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada sandıkla altın bulmak gönlünce bir yaşam süreceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada sandıkta altın görmek kendine döneceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada sandık dolusu altın görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın dolu sandık görmek geçineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada altın sandığı görmek rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine delalet eder.

Rüyada altın sandık görmek kırgınların barışacağına, mutlu günler göreceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına delalet eder.

Rüyada bir sandık altın görmek yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments