Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandık bulmak

Rüyada sandık bulmak

Rüyada sandık bulmak tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sandık bulmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya hızınızda değişiklik yapmanız özel hayatınızı veya iş yaşamınızı daha iyi yorumlamanızı sağlayabilir.

Rüyada hazine sandığı bulmak unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada sandık dolusu altın bulmak mutluluk gözyaşı dökeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada sandıkla altın bulmak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada sandık bulmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sandıkta altın bulmak fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına yorulur.

Rüyada sandıkta para bulmak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı sandık görmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni sandık görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments