Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandıkta altın bulmak

Rüyada sandıkta altın bulmak

Rüyada sandıkta altın bulmak büyük bir başarısızlık yaşanacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada sandıkta altın bulmak gördüyseniz:

  • İnsanlara karşı düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada sandık dolusu altın bulmak sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sandıkla altın bulmak müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Rüyada sandıkta altın bulmak kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine işaret eder.

Rüyada sandıkta para bulmak rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına alamet eder.

Rüyada hazine sandığı bulmak anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada sandık bulmak yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına işaret eder.

Rüyada altın sandık görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sandık dolusu altın görmek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments