Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sandık altın görmek

Rüyada bir sandık altın görmek

Rüyada bir sandık altın görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, ailesini kaybedeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada bir sandık altın gördüyseniz:

  • Uzun zamandır içinizi kemiren olaylar aydınlanmaya başlıyor.

Rüyada sandık dolusu altın bulmak kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada altın sandığı görmek düzenli bir işe kavuşulacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sandıkla altın görmek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada sandıkta altın bulmak çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, güzel günlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada bir sandık altın görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına alamet eder.

Rüyada sandığın içinde altın görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada bir sandık dolusu altın görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada sandıkta altın görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments