Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi çeyiz sandığını görmek

Rüyada kendi çeyiz sandığını görmek

Rüyada kendi çeyiz sandığını görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, işlerdeki verimin artacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kendi çeyiz sandığını gördüyseniz:

  • Yanlız haberleşmede bazı aksaklıklar olabilir.

Rüyada çeyiz sandık görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sandıktan çeyiz çıkarmak icat yapacağına, huzurlu günler görüleceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çeyiz sandığı görmek gönlünce bir yaşam süreceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kendi çeyiz sandığını görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eski çeyiz sandığı görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sandıkta çeyiz görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada açık sandık görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, dolandırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin sandığı görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments