Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz saçları kesmek

Rüyada beyaz saçları kesmek

Rüyada beyaz saçları kesmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, sağlığın da bozulacağına alamet eder.

Rüyada beyaz saçları kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemek ya da istediğinizi elde etmek için başkalarının sizi davet etmesini beklemek ya da olan biteni izlemek yerine daha katılımcı ya da girişimci olmanız gerekiyor.

Rüyada beyaz saçları kesmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, imkânların günden güne azalacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine işarettir.

Rüyada beyaz saç kesmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın saçını kesmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, daha isabetli kararlar alacağına alamet eder.

Rüyada kendi saçını küt kesmek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada saçın bir kısmını kesmek sorunların çabucak halledileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine tabir olunur.

Rüyada takma saç kesmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, adını herkese duyuracağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına yorulur.

Rüyada erkek çocuğunun saçını kesmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kadın saçı kesmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments