Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçını küt kesmek

Rüyada kendi saçını küt kesmek

Rüyada kendi saçını küt kesmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, hayatın yoluna gireceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine delalettir.

Rüyada kendi saçını küt kesmek gördüyseniz:

  • Herkes her şeyi öğrendikten sonra kendinizi suçlu hissetmeden ilerleyebilirsiniz.

Rüyada saçları küt kesmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine delalet eder.

Rüyada saçını küt kesmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi saçını küt kesmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küt saçlı kadın görmek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, çok büyük menfaatler kazanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçları küt kestirmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, prestij sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada saçı küt kestirmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada saçının küt kesildiğini görmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçını küt kestirmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments