Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz saç kesmek

Rüyada beyaz saç kesmek

Rüyada beyaz saç kesmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz saç kesmek gördüyseniz:

  • Bazı olayların keyifli taraflarıyla uğraşmaya başlayabilirsiniz ya da önünüze daha keyifli projeler veya işler gelebilir.

Rüyada beyaz saç kesmek sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz saçları kesmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine alamet eder.

Rüyada saçının yarısını kesmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını kesmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada saçı zorla kesmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediği birinin saçını kesmek üzüleceğine ve hastalanacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına inanılır.

Rüyada saçının ucunu kesmek işlerinin açılacağına, renk ve eğlence geleceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine tabir olunur.

Rüyada bir tutam saç kesmek yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, aile hayatının hayır getireceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments