Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğunun saçını kesmek

Rüyada erkek çocuğunun saçını kesmek

Rüyada erkek çocuğunun saçını kesmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, sevgi ve hürmet göreceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunun saçını kesmek gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler veya başkalarından alacağınız akıllar geleceğinizle ilgili kararlarınızda etkili olabilir.

Rüyada erkek çocuğun saçını kesmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğunun saçını kesmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu saçını kesmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun saçını kesmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, işinin gücünün yaver gideceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun saçını kesmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına delalettir.

Rüyada kendi çocuğunun saçını kesmek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun saçını kesmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, el üstünde tutulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğunu kesmek geçineceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments