Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın saçını kesmek

Rüyada kocanın saçını kesmek

Rüyada kocanın saçını kesmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine işaret eder.

Rüyada kocanın saçını kesmek gördüyseniz:

  • Çok hassas bir konuda dahi olsa, belli bir fikir veya öneriden hoşlanmadıysanız kibarca geri çevirebilirsiniz.

Rüyada kocanın saçını kesmek yeni projelerin ve planların tutacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının saçını kesmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, günaha gireceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasını kesmek kendi işinin sahibi olunacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada kocasının sakalını kesmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada kocasının saçının kesildiğini görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasının saçını beyazlamış görmek geç de olsa huzura erileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının saçını uzun görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada kocasının saçlarının beyazladığını görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, geçim derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments