Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın bir kısmını kesmek

Rüyada saçın bir kısmını kesmek

Rüyada saçın bir kısmını kesmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, gelişeceğine, mevkie edineceğine delalettir.

Rüyada saçın bir kısmını kesmek gördüyseniz:

  • Alacağınız kararlarda yanılmayacaksınız.

Rüyada saçın bir kısmını kesmek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye işaret etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmını kesmek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına işarettir.

Rüyada saçın bir kısmının koptuğunu görmek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada saçın bir kısmının beyazlamasını görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada saçın bir kısmını kel görmek haksızlıklara uğranılacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına yorulur.

Rüyada saçının bir kısmının döküldüğünü görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine inanılır.

Rüyada saçının bir kısmının yandığını görmek aradaki buzların eritileceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada saçının bir kısmının kesildiğini görmek çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, endişe veren durumların düzeleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments