Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takma saç kesmek

Rüyada takma saç kesmek

Rüyada takma saç kesmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine inanılır.

Rüyada takma saç kesmek gördüyseniz:

  • Vücudunuza gereken önemi göstermiyorsunuz.

Rüyada takma saç kesmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada takma saç taktığını görmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada takma saç görmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada takma saç kullanmak huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun takma saç görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada takma saç almak kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada takma uzun saç görmek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı kesmek iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments