Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz duvak taktığını görmek

Rüyada beyaz duvak taktığını görmek

Rüyada beyaz duvak taktığını görmek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, çok farklı bir kişi olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz duvak taktığını gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde gerekli değişiklikleri yapabilirseniz, kendinize hoşlandığınız şeyleri yapabilmek için daha fazla zaman kazandırabilirsiniz.

Rüyada beyaz duvak taktığını görmek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, haneden birinin ayrılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının duvak taktığını görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada siyah duvak taktığını görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine delalettir.

Rüyada kırmızı duvak taktığını görmek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, başarıya ulaşacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin duvak taktığını görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına işaret eder.

Rüyada başkasının duvak taktığını görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına yorulur.

Rüyada duvak taktığını görmek iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz duvak takmak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, itibarın sarsılacağına, dertlerin bölüşüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments