Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz saat takmak

Rüyada beyaz saat takmak

Rüyada beyaz saat takmak uzun soluklu bir işe girileceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, yeniden can bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz saat takmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları ne kadar yeniden düzenlemeye çalışır, müdahalede bulunur veya ne kadar uyarlarsanız istediğiniz karşılığı almanız o kadar zor olabilir.

Rüyada beyaz kol saati takmak böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada beyaz saat takmak aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, helal kazanç elde edileceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada taşlı saat takmak büyük bir yenilgi alacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine tabir olunur.

Rüyada altın kol saat takmak kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine inanılır.

Rüyada güzel kol saati takmak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, çok dikkat çekeceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına işarettir.

Rüyada kol saati takmak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada erkek saati takmak yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments