Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı saat takmak

Rüyada taşlı saat takmak

Rüyada taşlı saat takmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, elinin sıkışacağına alamet eder.

Rüyada taşlı saat takmak gördüyseniz:

  • Evinizi, bazı gayrimenkullerinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konular hızlanıyor.

Rüyada taşlı saat takmak üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Rüyada saati koluna takmak düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hediye saat takmak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına işarettir.

Rüyada siyah kol saati takmak sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, darda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzük ve saat takmak iş konusunda değişiklikler yapılacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada boynuna saat takmak çok uğraş vereceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada sarı kol saati takmak kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, yol kat edeceğine, beddua ve ah alacağına yorulur.

Rüyada saat alıp takmak sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments