Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saati takmak

Rüyada kol saati takmak

Rüyada kol saati takmak işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, umutlanacağına, işinde de hep başarılı olacağına, kazançlı bir adım atılacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada kol saati takmak gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz kişinin ilgisini çekerek, onunla duygusal bir ilişki içine girebilirsiniz.

Rüyada yeni kol saati takmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, onlara galip geleceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada birine kol saati takmak çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi kol saati takmak elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, can sıkıcı haberler almaya, maddi konuların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kol saati takmak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, yeni yerler göreceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kol saat takmak yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, getirisinden daha fazla olacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada güzel kol saati takmak yönetici koltuğuna yükseleceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine inanılır.

Rüyada sarı kol saati takmak hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, başarılarının kalıcı olacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine inanılır.

Rüyada altın kol saati takmak iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments