Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz saat hediye almak

Rüyada beyaz saat hediye almak

Rüyada beyaz saat hediye almak ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz saat hediye almak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmeyen gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz saat hediye almak fakirliğinin biteceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, büyük kazançlar sağlayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak kurulu düzeni olacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvar saati hediye etmek güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine delalet eder.

Rüyada kol saat hediye almak maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın saat hediye almak hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine inanılır.

Rüyada hediye saat almak işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine işaret eder.

Rüyada hediye kol saati görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada saat hediye edildiğini görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments