Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye saat almak

Rüyada hediye saat almak

Rüyada hediye saat almak istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, darda kalacağına işaret eder.

Rüyada hediye saat almak gördüyseniz:

  • Size yardımı dokunabilecek önemli pozisyonda kişiler tanıyor olabilirsiniz.

Rüyada saat hediye görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına delalettir.

Rüyada saat hediyesi almak çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden saat hediye almak sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada hediye saat görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada saat hediye almak sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, huzura kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın saat hediye almak anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına işarettir.

Rüyada saat hediye edildiğini görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın saat hediye etmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments