Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat hediye edildiğini görmek

Rüyada saat hediye edildiğini görmek

Rüyada saat hediye edildiğini görmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, terfi alacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine yorulur.

Rüyada saat hediye edildiğini gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada kol saati hediye edildiğini görmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine rivayet etmektedir.

Rüyada saat hediye edildiğini görmek çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada birine kol saati hediye ettiğini görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, çok büyük borçlar alacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına inanılır.

Rüyada gümüş saat hediye almak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saat hediye vermek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, borçların ödeneceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına rivayet eder.

Rüyada altın saat hediye etmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments