Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın saat hediye almak

Rüyada altın saat hediye almak

Rüyada altın saat hediye almak dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, zengin bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada altın saat hediye almak gördüyseniz:

  • Daha keyifli konulara vakit ayırmadan önce parasal konulara çeki düzen vermeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada altın saat hediye etmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada altın saat hediye almak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Rüyada altın kol saati hediye almak yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, aileye büyük bir ev alınacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine yorulur.

Rüyada kol saat hediye almak kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada duvar saati hediye almak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine delalet eder.

Rüyada saat hediyesi almak ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden saat hediye almak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına inanılır.

Rüyada masa saati hediye almak çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments