Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz saat görmek

Rüyada beyaz saat görmek

Rüyada beyaz saat görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, amaçlardan sapmaya, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz saat gördüyseniz:

  • Belli şeyler elinizden kayıp gidebilir.

Rüyada beyaz kordonlu saat görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, büyük bir gelir toplayacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına delalettir.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kol saati almak eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, işlerin yavaşlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kol saati görmek çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına inanılır.

Rüyada kolunda beyaz saat görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine alamet eder.

Rüyada beyaz saat görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada beyaz saat taktığını görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz saat hediye almak atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments