Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kordonlu saat görmek

Rüyada beyaz kordonlu saat görmek

Rüyada beyaz kordonlu saat görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, ruhsal korkularından da arınacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, hayırlı adımlar atılacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına inanılır.

Rüyada beyaz kordonlu saat gördüyseniz:

  • İkna için, tekliflerinizi yenileyebilir, örneklerinizi çeşitlendirebilir veya yöntemlerinizi süsleyebilirsiniz.

Rüyada beyaz kordonlu saat görmek rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kordonlu saat görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine işaret eder.

Rüyada kordonsuz saat görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına inanılır.

Rüyada saat kordonu görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, işlerin de yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada mavi kordonlu saat görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada kol saat kordonu görmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kol saati kordonu görmek büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kordon bağı kesmek rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, o kişiye zararının dokunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments