Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kol saati görmek

Rüyada beyaz kol saati görmek

Rüyada beyaz kol saati görmek geniş geniş yaşayacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kol saati gördüyseniz:

  • Dengesiz bir kişilik sergilemeyin.

Rüyada beyaz kol saati almak işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolunda beyaz saat görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, can sıkıntısının sona ereceğine yorulur.

Rüyada beyaz renk kol saati görmek ekmeğin kesileceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, eline geçen paraları tutamayacağına işarettir.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kol saati görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kol saati takmak eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada yeni kol saati takmak kalıcı başarıyı yakalayacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın kol saat takmak hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, can bulacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments