Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda beyaz saat görmek

Rüyada kolunda beyaz saat görmek

Rüyada kolunda beyaz saat görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolunda beyaz saat gördüyseniz:

  • Mevcut sıkıntılar bitebilir.

Rüyada beyaz kol saati görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kol saati almak dilediği gibi yaşayacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kol saati takmak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz renk kol saati görmek işlerinin daha da iyi olacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sevinçli haberler geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolunda beyaz saat görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi kol saatini görmek onlardan hayırsızlık göreceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine işarettir.

Rüyada kol saati istemek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, çok mutlu olunacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments