Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi ruj sürmek

Rüyada kahverengi ruj sürmek

Rüyada kahverengi ruj sürmek iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, çok büyük bir acı duyacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi ruj sürmek gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız sürpriz tepkiler nedeniyle hayal kırıklığına uğrayabilir, üzülebilirsiniz.

Rüyada kahverengi ruj sürmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kahverengi ruj görmek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına rivayet eder.

Rüyada erkek ruj sürmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, moral bozukluğu yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada aynaya bakarak ruj sürmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada dudaklarına ruj sürmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, tüm keyfinin kaçacağına, kazancın daha da arttırılacağına delalet eder.

Rüyada siyah ruj sürmek planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına işarettir.

Rüyada yeşil ruj sürmek şansın ve kısmetin açık olacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments