Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine kırmızı ruj sürmek

Rüyada kendine kırmızı ruj sürmek

Rüyada kendine kırmızı ruj sürmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada kendine kırmızı ruj sürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri kendileri için iyi olabilecek şeyleri yapmaları konusunda zorlayabilirsiniz.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kendine kırmızı ruj sürmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalet eder.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek bütçesinin genişleyeceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına işarettir.

Rüyada kahverengi ruj sürmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, ortaklı işlere girileceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine inanılır.

Rüyada aynaya bakarak ruj sürmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ruj sürmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, yarınlarına umutla bakacağına delalettir.

Rüyada siyah ruj sürmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmız ruj sürmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments