Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz renk kol saati görmek

Rüyada beyaz renk kol saati görmek

Rüyada beyaz renk kol saati görmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, hile ile mal elde etmeye, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, imkânların çok daha iyi olacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine alamet eder.

Rüyada beyaz renk kol saati gördüyseniz:

  • Özel bir durum netlik kazanıyor.

Rüyada beyaz renk kol saati görmek sermaye kaybedeceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına delalettir.

Rüyada renkli kol saati görmek her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına yorulur.

Rüyada mavi renkli kol saati görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli kol saatleri görmek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kol saati görmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kol saati takmak bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kol saati almak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments