Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli kol saatleri görmek

Rüyada renkli kol saatleri görmek

Rüyada renkli kol saatleri görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, dinde bilginleşeceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rahat yüzü göreceğine alamet eder.

Rüyada renkli kol saatleri gördüyseniz:

  • Bazı kişiler zayıflıklarınızı görmekten keyif alıyor olabilir.

Rüyada beyaz renk kol saati görmek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine inanılır.

Rüyada mavi renkli kol saati görmek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, verdiği sözleri tutacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine rivayet eder.

Rüyada renkli kol saati görmek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, feraha ereceğine delalettir.

Rüyada renkli kol saatleri görmek onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada süslü kol saati görmek psikolojik olarak düzeleceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine işarettir.

Rüyada kol saat kordonu görmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada altın kol saati taktığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada birine kol saati vermek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments