Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli kol saati görmek

Rüyada renkli kol saati görmek

Rüyada renkli kol saati görmek bahtın açık olmasına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine tabir olunur.

Rüyada renkli kol saati gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olun.

Rüyada renkli kol saati görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada beyaz renk kol saati görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada renkli kol saatleri görmek çok büyük bir çalışma yapılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renkli kol saati görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, lüksüne de lüks katacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına işarettir.

Rüyada camı kırık kol saati görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kol saati kırmak hacetinizin giderilmesine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada eski kol saati görmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına yorulur.

Rüyada koluna altın saat takmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments