Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkli kol saati görmek

Rüyada mavi renkli kol saati görmek

Rüyada mavi renkli kol saati görmek kazanç ve kar getireceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi renkli kol saati gördüyseniz:

  • Ya da uzun zamandır görmediğiniz bir kişiyi habersiz ziyarete gitmeniz durumunda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mavi renkli kol saati görmek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına yorulur.

Rüyada mavi kol saati takmak sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine işarettir.

Rüyada mavi kol saati görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada renkli kol saatleri görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada beyaz renk kol saati görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli kol saati görmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkli saat görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına işaret eder.

Rüyada kol saat görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments