Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tül perde asmak

Rüyada beyaz tül perde asmak

Rüyada beyaz tül perde asmak ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kişinin malını kaybedebileceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına inanılır.

Rüyada beyaz tül perde asmak gördüyseniz:

  • Baskılara boyun eğmemeli, sizinle aynı amaçları taşıyan kişilerle, arkadaşlarınızla veya iş birliği içine girebileceğiniz oluşumlarla biraraya gelmelisiniz.

Rüyada beyaz tül perde asmak ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına işarettir.

Rüyada tül perde asmak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına işaret eder.

Rüyada beyaz tül asmak aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde yıkamak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işaret eder.

Rüyada beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, hayırlı kapıların açılacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına yorulur.

Rüyada tül beyaz perde görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde almak şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine işarettir.

Rüyada beyaz tül perde takmak insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, sorunların teker teker aşılacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments