Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş kupa görmek

Rüyada gümüş kupa görmek

Rüyada gümüş kupa görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, düşmanların çok üzüleceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına delalet eder.

Rüyada gümüş kupa gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan veya sıkan konularla başa çıkabilmek ya da endişelerinizi azaltabilmek için olumlu düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada gümüş kupa görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kupa kaldırmak yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada kupa almak çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kupa kazanmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kupa çekmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, gerekirse özür dileneceğine inanılır.

Rüyada kupa bardak kırmak eğlenceli günlere kavuşacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada altın kupa görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada porselen kupa görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments