Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kristal görmek

Rüyada beyaz kristal görmek

Rüyada beyaz kristal görmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, evlerindeki huzurun artacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kristal gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada beyaz kristal görmek canının ve malının garantide olacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kristal taş görmek evleneceğinize, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kar kristali görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, ister istemez başının belaya gireceğine yorulur.

Rüyada kristal kolye görmek işlerinin çok yolunda gideceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına delalet eder.

Rüyada kristal eşya görmek günbegün kötüleşeceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına delalettir.

Rüyada kristal sürahi görmek sorunların çözüleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada kristal görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, kötüyse düzeleceğine, şansının hep açık olacağına işaret eder.

Rüyada kristal vazo görmek kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments