Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kristal eşya görmek

Rüyada kristal eşya görmek

Rüyada kristal eşya görmek işlerin çığırından çıkacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına delalet eder.

Rüyada kristal eşya gördüyseniz:

  • Yeni ortamlara katılırken dikkatli olun.

Rüyada kristal eşya görmek endişelerinin yerini umudun alacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada kristal kadeh görmek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına işarettir.

Rüyada yeşil kristal görmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, yeni yollara girileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada parlak kristal görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kristal yüzük görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kar kristali görmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kristal avize görmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada kristal tuz görmek kendisini ailesine vereceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments