Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kristal sürahi görmek

Rüyada kristal sürahi görmek

Rüyada kristal sürahi görmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada kristal sürahi gördüyseniz:

  • Maddi açıdan şanslısınız.İşinizle ilgili önemli bir gelişme olabilir.

Rüyada kristal sürahi görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kristal eşya görmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kristal tabak görmek haksızlıklara uğranılacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kırık kristal görmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kristal kolye görmek adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kristal kadeh görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kristal boncuk görmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kristal taş görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, borçlanılacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments