Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kristal vazo görmek

Rüyada kristal vazo görmek

Rüyada kristal vazo görmek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada kristal vazo gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sessizliği veya size tepki vermeden kendi işleriyle uğraşıyor görüntüsünü detaylandırmanızda fayda var.

Rüyada kristal vazo görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kristal yüzük görmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi kristal görmek işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına delalettir.

Rüyada kristal avize görmek malının da hiç olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kristal kadeh görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada parlak kristal görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kristal görmek rahatının her zaman yerinde olacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada kristal boncuk görmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments