Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar kristali görmek

Rüyada kar kristali görmek

Rüyada kar kristali görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalettir.

Rüyada kar kristali gördüyseniz:

  • Sıkıntılarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada kar kristali görmek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kristal kadeh görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine delalettir.

Rüyada kristal görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalettir.

Rüyada kristal eşya görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına alamet eder.

Rüyada kristal vazo görmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kristal görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada kristal sürahi görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kristal boncuk görmek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments