Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kristal taş görmek

Rüyada kristal taş görmek

Rüyada kristal taş görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına delalettir.

Rüyada kristal taş gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi gözden geçirebilir, hala sizi yansıtıp yansıtmadıklarını sorgulayabilirsiniz.

Rüyada kristal taş görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, maddi çıkmazların biteceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada mavi kristal görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada kristal kadeh görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, mevki kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kristal boncuk görmek ana baba sözü dinlemeye, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına delalet eder.

Rüyada kristal yüzük görmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kristal kolye görmek rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kristal avize görmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kristal görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, daha çok dünya malı edineceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments