Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kristal kolye görmek

Rüyada kristal kolye görmek

Rüyada kristal kolye görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına inanılır.

Rüyada kristal kolye gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirmeniz bazı ilişkilerinizin canlanmasını sağlayabilir.

Rüyada kristal kolye görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada kristal vazo görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalettir.

Rüyada kristal tabak görmek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kristal görmek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kristal taş görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada mavi kristal görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık kristal görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada kristal görmek bilmediği duyguları tadacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments