Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kristal görmek

Rüyada kristal görmek

Rüyada kristal görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine delalet eder.

Rüyada kristal gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz bir aydasınız.

Rüyada yeşil kristal görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, çarelere kavuşacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine tabir olunur.

Rüyada kristal kadeh görmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak kristal görmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kristal görmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi kristal görmek sağlıkla ilgili gelişmelere, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kristal görmek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine delalet eder.

Rüyada kristal tuz görmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kristal vazo görmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments