Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz koltuk takımı görmek

Rüyada beyaz koltuk takımı görmek

Rüyada beyaz koltuk takımı görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz koltuk takımı gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgiliniz bir anda gözünüzden düşebilir.

Rüyada beyaz koltuk takımı görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, iş güç sahibi olacağına delalettir.

Rüyada mor koltuk takımı görmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına yorulur.

Rüyada koltuk takımını değiştirmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, herkesi doğru yola çağıracağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk takımı aldığını görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada yeni koltuk takımı almak bol kazanç getireceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk takımları görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına yorulur.

Rüyada mavi koltuk takımı görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada yeşil koltuk takımı görmek emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments