Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni koltuk takımı almak

Rüyada yeni koltuk takımı almak

Rüyada yeni koltuk takımı almak sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği insana kavuşacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni koltuk takımı almak gördüyseniz:

  • Yedek bir plana ihtiyacınız var.

Rüyada yeni koltuk takımı görmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada yeni koltuk takımı aldığını görmek yapılan planların alt üst olacağına, sıkıntılar son bulacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni koltuk takımı almak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil koltuk takımı görmek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına yorulur.

Rüyada kırmızı koltuk takımı görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz koltuk takımı görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına işaret eder.

Rüyada koltuk takımı almak tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, sevap işleyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına işaret eder.

Rüyada mor koltuk takımı görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments