Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk takımları görmek

Rüyada koltuk takımları görmek

Rüyada koltuk takımları görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, variyet sahibi olacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına inanılır.

Rüyada koltuk takımları gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurabilir, arkadaşlarınızla fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Rüyada kırmızı koltuk takımı görmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk takımları görmek kendisini yıpratacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada eski koltuk takımı görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada siyah koltuk takımı görmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, kurulu düzeninin olacağına işarettir.

Rüyada eve koltuk takımı almak zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada sarı koltuk takımı görmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada yeni koltuk takımı görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına işarettir.

Rüyada beyaz koltuk takımı görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments