Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor koltuk takımı görmek

Rüyada mor koltuk takımı görmek

Rüyada mor koltuk takımı görmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor koltuk takımı gördüyseniz:

  • Sizi altüst edecek olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mor koltuk takımı görmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, çok başarılı işlere girileceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı koltuk takımı görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere rivayet etmektedir.

Rüyada siyah koltuk takımı görmek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada yeni koltuk takımı aldığını görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına tabir olunur.

Rüyada eski koltuk takımı görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı koltuk takımı görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine inanılır.

Rüyada koltuk takımını değiştirmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada eve koltuk takımı almak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments