Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi koltuk takımı görmek

Rüyada mavi koltuk takımı görmek

Rüyada mavi koltuk takımı görmek uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına alamet eder.

Rüyada mavi koltuk takımı gördüyseniz:

  • Başta iş hayatınız olmak üzere bir çok alanda aşırı şanslı olabilirsiniz.

Rüyada mavi koltuk takımı görmek etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, hayali kurulan eve ulaşmaya, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil koltuk takımı görmek borcunun çok olacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına yorulur.

Rüyada mor koltuk takımı görmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı koltuk takımı görmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına alamet eder.

Rüyada siyah koltuk takımı görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada eve koltuk takımı almak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada yeni koltuk takımı almak bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine inanılır.

Rüyada koltuk takımları görmek mevlit okutacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments