Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk takımı aldığını görmek

Rüyada koltuk takımı aldığını görmek

Rüyada koltuk takımı aldığını görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk takımı aldığını gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok harekete geçiriyor.

Rüyada yeni koltuk takımı aldığını görmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada koltuk takımı aldığını görmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada yeni koltuk takımı görmek başarısız olacağına, yaşamının yoluna gireceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada sarı koltuk takımı görmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, saygınlığının da artacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah koltuk takımı görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil koltuk takımı görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, tüm isteklerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz koltuk takımı görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada mavi koltuk takımı görmek işinde de hep başarılı olacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments