Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil koltuk takımı görmek

Rüyada yeşil koltuk takımı görmek

Rüyada yeşil koltuk takımı görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, mal sahibi olacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, borca batacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, zamandan da kar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil koltuk takımı gördüyseniz:

  • Evinizde bazı olumsuz sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yeşil koltuk takımı görmek hayallerini gerçekleştireceğine, parasız kalacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına delalettir.

Rüyada koltuk takımını değiştirmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada sarı koltuk takımı görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor koltuk takımı görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı koltuk takımı görmek şöhret elde edeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına inanılır.

Rüyada mavi koltuk takımı görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, işlerinin çok iyi gideceğine yorulur.

Rüyada koltuk takımı almak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada yeni koltuk takımı almak dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, atılım yapacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments