Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk takımını değiştirmek

Rüyada koltuk takımını değiştirmek

Rüyada koltuk takımını değiştirmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, önün açılacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada koltuk takımını değiştirmek gördüyseniz:

  • Olaylar daha az korkutucu olmaya başlıyor.

Rüyada koltuk takımını değiştirmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına inanılır.

Rüyada mavi koltuk takımı görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, zengin için yoksulluğa, ekmeksiz kalacağına inanılır.

Rüyada yeni koltuk takımı almak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı koltuk takımı görmek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına inanılır.

Rüyada mor koltuk takımı görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk takımları görmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına yorulur.

Rüyada beyaz koltuk takımı görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına inanılır.

Rüyada koltuk takımı almak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, hane içine ay doğacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments