Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni kol saati takmak

Rüyada yeni kol saati takmak

Rüyada yeni kol saati takmak rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, keyfinin olmayacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, çok iyi giden işlerin duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni kol saati takmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı doğru şekilde paylaştırmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada yeni kol saati takmak gittiği yolda çok başarılı olacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine tabir olunur.

Rüyada sarı kol saati takmak zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada kol saati takmak çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi kol saati takmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine delalet eder.

Rüyada saati koluna takmak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kol saati takmak parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına delalettir.

Rüyada siyah kol saati takmak geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına işaret eder.

Rüyada altın kol saati takmak sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, iş hayatında çok zarar edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments